kroontjeskruissteektshirt
DIY

DIY Kruissteekkroon voor Koningsdag

Vorige week was ik bezig met het borduren van oranje kroontjes. Mijn idee was om ze in een button voor Koningsdag te maken, om te dragen of te verkopen. Alleen kon ik niet op korte termijn de buttons vinden. Terwijl ik er mee bezig was,  wilde mijn zonen ook wel zo’n kroontje hebben. Mijn zoon van 7 stelde voor om het groot op zijn t-shirt te borduren. Dus vandaag zijn we aan de slag gegaan!

Benodigdheden:

– patroon
– T-shirt
– garen of wol
– naald
– eventueel een borduurraam
– eventueel speciaal stof stift

Ik vond het borduurraam handig om te gebruiken, omdat het natuurlijk geen stof is wat makkelijk borduurt. Je maakt tevens niet de fout om door de twee lagen van het T-shirt te borduren;-)
Het was een co-productie, dus de kruisjes zijn niet perfect. Maar wat is hij er trots op!

Wat het weer ook wordt maandag op Koningsdag, hij zal zijn T-shirt dragen!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply