Autumn 10

Heb jij ook een steden wishlist?

Heb jij dat ook? Steden die je heel graag zou willen bezoeken? Maar het er niet altijd van komt? Ik heb zo’n lijstje, mijn wishlist. Er staan voornamelijk steden op in het buitenland, logisch dat het er niet van komt. Er komt dan veel meer bij kijken; vliegtickets, hotelkosten, oppas… Maar bij mij staan er zeker ook steden op in Nederland. Ik heb me voorgenomen om per jaar 2 steden te bezoeken, een in het buitenland en een in Nederland.

Steden wishlist buitenland

Ik kan in ieder geval een stad afstrepen! Deze zomer zijn we niet naar Frankrijk afgereisd, wat we eigenlijk tot nu toe iedere zomer hebben gedaan met de kinderen. Dit jaar hebben we onze zomervakantie in Denemarken doorgebracht. Het heeft ons zeer verrast. Wat een prachtig land en er is zoveel te doen! Ik wil dus al jaren (10 jaar om precies te zijn) naar Kopenhagen!

We hebben de route zo uitgezocht dat we de stad konden bezoeken. Niet alleen ik, mijn man en kinderen vonden de stad prachtig. Eindeloos hebben we door de stad gewandeld. De meeste toeristische bezienswaardigheden hebben we bekeken (de zeemeermin was echt te ver lopen). Een enorme Legowinkel was favoriet bij de kinderen. Ik heb de prachtige Hay winkel gezien, en de rest van de winkelstraat:-)

We hebben in een dag lang niet alles gezien, dus we komen zeker terug! Zo willen we nog naar het Louisiana museum of modern art (daar moet je al bijna een hele dag voor uittrekken). Lang niet alle winkelstraten hebben we bewonderd en Trivoli voor de kids.  De volgende keer nemen we zelf de fiets mee of huren we daar eentje.

Next city visit

Welke stad ik in Nederland nog wil gaan bezoeken? Dat is Haarlem. Dus bij de volgende treinkaartjes actie, wordt dat mijn bestemming. Ik koop gelijk een goed boek, want de treinreis duurt 3 uur… Heb jij ook een steden wishlist? Ik ben benieuwd!

Hay in kopenhagen

Previous Post Next Post

You Might Also Like