Books, Events

NS Publieksprijs 2017

Jaren doe ik al mee en stuur ik trouw het formulier in om mee te mogen doen met de NS vakjury. Dit jaar is het gelukt en mag ik mee jureren in de NS Publieksprijs 2017! Volgende week woensdag is het zover, lees je mee?

Vakjury

Uit meer dan 5.000 uitzendingen ben ik er een die mee mag jureren voor de NS Publieksprijs 2017!

Hiervoor zal ik zes genomineerde boeken lezen en natuurlijk mijn stem uitbrengen. Ik zal jullie oproepen om ook te stemmen op jouw favoriete boek.

NS Publieksprijs 2017

Volgende week woensdag 25 oktober 2017 worden de titels bekendgemaakt. Ik ben razend benieuwd en kan niet wachten om aan de boeken te beginnen. Daarvoor ga ik de 25e naar Utrecht,  ik ben heel benieuwd naar het programma. Ik ben van plan om jullie op de hoogte te houden van de NS Publieksprijs op Autumn 10. Voor meer informatie is te vinden op de site van de NS Publieksprijs.

Blog Autumn 10

Ik heb al tijden niet geblogd op Autumn 10, maar dit zorgde voor de hoognodige inspiratie en heb al een hele lijst om te delen! Wellicht niet verrassend, maar het gaat allemaal over boeken!! Lezen is zo fijn en dat wil ik maar al te graag delen, dat doe ik op mijn blog en op mijn Instagram account (avrotz)

Ik hou je op de hoogte en lees je mee?

Previous Post Next Post

You Might Also Like