Museum

De Euromast in Rotterdam, wat een uitzicht!

Vorige maand zijn we naar de Euromast geweest in Rotterdam. Ondanks dat het nu pijenstelen regent, denk ik dat de Euromast in alle seizoenen een leuk uitstapje is. Wij hadden vorige maand prachtig weer voor ons uitje. Het uitstapje was een verjaardagscadeau voor mijn moeder; met de hele familie met de trein naar Rotterdam, lunchen in de Euromast en daarna nog de stad bezoeken.

Een gezellig uitje

Beter weer hadden we niet kunnen hebben voor het uitzicht, een prachtig herfst zonnetje. Onze kinderen vonden het geweldig. Het enige wat erg jammer was, is dat je niet helemaal tot de top kon gaan. De kabels waren (of zijn nog) in onderhoud. Helaas stond dat niet vermeld op de website. Maar het mocht de pret niet drukken.

Onze kinderen vonden daarnaast de treinreis leuk, maar dan ook nog in de tram zitten. Tja, dat hebben we immers in Enschede niet. Van mijn tante hebben ze Lego boeken gekregen, daar waren ze de hele lunch zoet mee, maar ook de hele trein reis terug naar huis!

Gespreksstof voor het kringgesprek

Onze kinderen wilden op school heel graag laten zien dat ze naar de Euromast zijn geweest, dus voor ieder hebben we een A4 met foto’s uitgeprint en ze hebben het vol trots in het kringgesprek verteld over het uitstapje.

De Euromast, een aanrader!

De Euromast is zeker een aanrader wanneer je Rotterdam gaat bezoeken. Het is voor alle leeftijden geschikt, je krijgt een hele andere kijk op de stad;-) Ik zou elk seizoen wel langs willen gaan en van een vast punt een foto maken. Zodat je alle seizoenen mooi in beeld krijgt. Dat lijkt we wel wat, wie weet komt het er wel van het komend jaar.

Kijk voor meer informatie op de site, vanwege drukte is het aan te bevelen om de lunch te reserveren. Ook verzorgen ze ook een High-tea, dat lijkt me ook erg leuk! http://www.euromast.nl/

   andrea  lunch  lunch

  Rotterdam vanuit de Euromast

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply