DIY

Babykamer met een custom made boom

Ik ben tante geworden! Mijn broer en schoonzus hebben een zoon gekregen, Yourian. Ik ben zo supertrots!

Mijn schoonzus vroeg mij een tijd geleden of ik in haar kinderkamer een boom wilde verven. Op Pinterest heeft ze uren gezocht naar de juiste boom. Het moest een combinatie worden van twee afbeeldingen. Een witte boom met een uiltje op een tak. Nou, dat kan ik ook, dus heb ik voor ze custom made boom geschilderd op de muur.

Custom made boom

Ik heb de boom uit losse pols getekend. Ze wilde geen strakke lijn zoals je dat krijgt met een sticker. Eerst heb ik de omtrek getekend en hebben we besloten waar de takken moesten komen. Van mijn ouders krijgt ze binnenkort een vogelhuisje dat als lamp is omgebouwd voor op de boom. De boom heb ik helemaal wit geverfd. Daarna begon de klus pas echt!

Verf mengen

Ze wilde graag een paar grijze blaadjes en boomstructuur in de boom. Met restjes zwarte en gele verf hebben we een perfecte grijze kleur gemengd. Voor de blaadjes hebben we een sjabloon gemaakt. De verf hebben we nog een tint donkerder gemaakt, zodat er twee kleuren blaadjes aan de boom hangen.

boom verf mengen

 sjabloom ik aan het werk

Uiltje

Het thema in de babykamer is uiltjes. Mijn schoonzus heeft een prachtig uiltje uitgezocht op internet. Het was nog passen en meten voor de juiste grootte. Het uiltje heb ik na getekend en ingekleurd met de kleuren grijs.

uiltje uiltje komt tot stand custom made boom

uilte, cusom made

Het totaal plaatje van de kamer komt nog, maar het is een prachtig custom made boom geworden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like