Autumn 10, DIY

My Art Journal

Al een tijdje ben ik op zoek hoe ik (voornamelijk) mijn borduur projecten kan opslaan. Al mijn projecten komen echt niet aan de muur te hangen. Maar alles bewaren is ook niets voor mij. Regelmatig plaats ik mijn voortgang met een project op Instagram en soms ook op Facebook. Zo blijk ik eigenlijk in een jaar tijd al heel wat gemaakt te hebben!

Art Journal

Maar de vraag bleef: hoe bewaar ik het? Totdat ik in het laatste Flow magazine (nummer 7, 2015) de oplossing vond. Een Art Journal! Het is eigenlijk een dagboek en creatieve uitlaatklep in een, aldus Flow. Ik heb ondertussen al mijn foto’s laten printen door de Hema. Doordat ik zelf het verkeerde formaat had gekozen, kreeg ik de foto’s in mini vierkant formaat. Achteraf ben ik er blij mee, want zo past het veel beter in mijn Journal.

my_projects

Een compleet beeld

Weken ben ik bezig geweest op zoek naar een geschikt schrift. Ik wil ook af en toe het borduurwerk er in plakken, dus dat moest wel kunnen. Uiteindelijk heb ik een schrift met een prachtige cover bij de Hema gekocht met bijpassend masking tape. Lang heb ik ook nagedacht of ik mijn huidige schetsboekje (met ruitjespapier) erin zou verwerken, uiteindelijk heb ik het wel gedaan. Dan ontstaat er toch een completer beeld van wat en hoe ik het heb gemaakt.

Ik ben erg blij met het resultaat en er zullen nog veel meer projecten in opgeslagen worden!

art journal art_journal2 art_journal1

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Romy 20 november 2015 at 11:00

    Superleuk om te zien dit soort artikels! Waar heb je uiteindelijk het boekje gescoord? 🙂

    • autumnten 20 november 2015 at 12:57

      Het boekje heb ik uiteindelijk bij de Hema gekocht, net nieuw in de collectie. Ze hebben er ook prachtig bijpassende masking tape:-) Ben je ook op zoek naar een Art Journal?

    Leave a Reply