DIY

Diy met vilt

vilt

Het was een tijd geleden dat ik met vilt heb gewerkt en ik heb een leuk idee voor een kraamcadeau. Dus op naar de vrijetijdswinkel Bertus Workel in Enschede, die echt alles heeft. Voor mijn diy project heb ik wit vilt nodig en van de restjes die ik thuis heb, kan ik de rest maken.

Huisje van vilt

Zoonlief vind de blauwe kleur vilt prachtig, zijn lievelingskleur. En of ik er alsjeblieft een huisje van wil maken. Eenmaal thuis ben ik er aan begonnen. Een mooi oefenprojectje voor mijn daadwerkelijke project. Ik heb het met de hand gemaakt, maar het is veel makkelijker om het te maken met de naaimachine. Dan wordt het wel een stuk netter.

Naar aanleiding van zijn huisjes tekening heb ik zijn huisje gemaakt. Hij is er helemaal dol op!

Benodigheden

Je hebt niet veel nodig voor het maken van een vilten diy project:

– Een idee
– Vilt
– Naald en garen of naaimachine
– Eventueel vulling (ik heb vulling van een oud kussen gebruikt).
– Schaar

huisje_vilt

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply