DIY

Aan de slag met een spuitbus voor een DIY

Voor de vakantie was ik al met deze DIY gestart, maar ik zag pas vandaag kans om het te plaatsen op de blog. Voor 30 cent heb ik een eenvoudige aardewerken kaarsenstandaard gevonden bij de plaatselijke kringloopwinkel, dus deze blog: aan de slag met een spuitbus voor een DIY.

Spuitbus idee

Ik dacht gelijk:”Die kan ik mooi spuiten met de spuitbus die ik nog over had van een andere project.” Vaak worden spullen weggedaan omdat de kleur niet meer past bij het interieur en dat is zonde. Tegenwoordig zijn er zoveel primers beschikbaar dat eigenlijk alles wel gespoten of geverfd kan worden.

Stappenplan diy

Het is een simpele DIY:

  1. Maak het voorwerp, in mijn geval een kaarsenstandaard, goed schoon.
  2. Indien nodig gebruik een geschikte primer.
  3. Spuit het voorwerp bij voorkeur buiten en bescherm de ondergrond met bijvoorbeeld een krant. Ik heb een spuitbus gebruikt van de Karwei.
  4. Begin met spuiten, gebruik een gepaste afstand, anders krijg je druipers op het voorwerp.
  5. Laat het goed drogen en indien nodig, spuit het voorwerp nogmaals.

Voorwerk diy

Herbruikbaar

Ik ben zeer tevreden over het resultaat, ik kijk nu ook heel anders naar voorwerpen bij de kringloopwinkel. Er is zoveel te herbruiken. Wellicht heb jij een nog een voorwerp thuis; een vaas, bakje of plantenpot? Je hebt alleen een spuitbus nodig en je kunt aan de slag!

kaars

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply