DIY, Kids

Borduren voor kids

Er bestaan al lang borduursetjes voor kinderen. Ik bedoel daarmee setjes die kinderen zelf kunnen borduren. Het was mij echter nog nooit eerder opgevallen. In onze winkel in de stad met vrijtijdsmaterialen viel mijn oog op een beer. Ik zocht naar zwart borduurgaren voor mijzelf en zag in mijn ooghoek de kinder borduursetjes. De meeste zijn iets wat tuttig en al helemaal niet iets voor jongens.

Borduurproject voor kids

Totdat ik de beer zag. Dat is wat voor mijn oudste zoon! Hij heeft al eerder zijn oranje pijl geborduurd op een schriftje. Het was iets dat hij met veel geduld heeft gedaan, terwijl hij helemaal niet van het knutselen is.

Bijna af

De beer is nog niet af, maar elke keer doet hij een paar steekjes. Wanneer het helemaal af is, zal hij met trots zijn borduurwerk laten zien:-)

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply